Bewertungen von Bamboe Garden Groningen

Neue Beurteilungen

5.0
H. Smeman
Gestern

Mooie snelle bezorging!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M
3 Dezember 2022

Babi pangang vlees was echt mega droog en het bakje tjap tjoy zat half vol met vocht. Ook was de kroepoek volgens mij gebakken in oude olie, was mega donker en je proefde de oliesmaak. Voor ons geen eten weer hier weg! Bezorger was wel heel erg vriendelijk!

Bram pluim
1 Dezember 2022

Lekker snel en warm.netjes

hans zwinkels
27 November 2022

klasse alles was kompleet dank jullie wel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Schievels
27 November 2022

Het eten was 45 minuten later bezorgd san besteld en een deel was flink afgekoeld waardoor wij het moesten opwarme in de magnetron. Verder zat er zo goed als geen enkele vulling in de bami. Geen goede ervaring dus

chris mast
19 November 2022

Lekker op tijd

Schievels
12 November 2022

Lekker gegeten, snelle service en geef de koerier vooral een fooi, dat doet wonderen sant ik kreeg een grote glimlach

xxxxx
5 November 2022

Voor 17.00 uur besteld. Zou om 18.00 uur bezorgt worden, helaas was het al 18.30 uur geweest voor het er was. Erg vervelend als je op tijd staat . Vriendelijke bezorger. Was wel erg lekker en heel warm

C de Vos
3 November 2022

Goed eten, maar de bezorging duurt te lang!

Alexandra J Meijer
1 November 2022

Nette vriendelijke bezorging. Het eten was heerlijk!

Henk Brunsting
29 Oktober 2022
H. Smeman
28 Oktober 2022
Geert
20 Oktober 2022

De extra bestelde en betaalde saus ontbrak bij de bestelling.

Tamara
17 Oktober 2022

Eten was niet vers, bami was taai en hard, alsof het al van een dag eerder was en opnieuw warm gemaakt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anneke
15 Oktober 2022

Heerlijk eten en lekker veel!

Van der velde
2 Oktober 2022

Heerlijk en op tijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

niko
2 Oktober 2022

keurig op tijd je kan ook veranderen van de dingen die je gratis krijgt echt top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hans
1 Oktober 2022

Prima gs zo door

Rakesh
22 September 2022

Waren iets later belden netjes op. De Cha sieuw was keihard. De rest was prima

Sylvia Barneveld
21 September 2022
Wim Tiezema
4 September 2022
Simon
4 September 2022

Gerard was weer fantastisch. Wat een man.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cor Draaijer
29 August 2022
Niemann
2 August 2022

De kip kerrie daar was de saus erg dun van De andere bestelling was prima De bezorger was erg aardig We bestellen geen kip kerry weer

jacqueline
28 Juli 2022

snel geleverd en heerlijk

hans
20 Juli 2022

iis dit keer goed gegaan bedankt was lekker en goed

Van der velde
17 Juli 2022

Keurig op tijd en lekker warm, heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kitty
17 Juli 2022
DL
16 Juli 2022

Goede en snelle service. Eten is altijd warm en lekker.

Meinema
16 Juni 2022

Eten smaakte prima

Roger Muzolf
6 Juni 2022

Heerlijk gegeten De gerechten waren super lekker en warm bezorgd. Hele aardige bezorger! Heel tevreden, zeker een aanrader!

Anita Hofman
6 Juni 2022

We halen graag bij jullie, maar gisteren was de kwaliteit helaas ondermaats. De loempia speciaal was te donker gebakken en dreef in een laag olie in zijn aluminium bakje. Dat is niet aanlokkelijk om mee te beginnen. De vulling was vooral vlees en ei, terwijl ik juist vooral groente zo lekker vind. De pangang saus was erg dik, de foe young hai matig en de bami flauw. Jammer. Voorlopig geen Chinese maaltijd voor ons.

Dijk
6 Juni 2022

Babi pangang was veel te hard . En de kroepoek kon je tellen zo weinig in een boterham zakje . Was de eerste x en laatste x

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tadeo
31 Mai 2022

Nasi was erg droog. Leek of die eerder was opgewarmd. Verder was alles goed.

Lydia
26 Mai 2022

Eten perfect, bezorging moet echt verbeterd worden, 2.5 voor de 2e keer in een korte tijd is echt te lang.

J. de Boer
22 Mai 2022

Kerrie besteld, ketjap gekregen. En is het teveel moeite om wat sambal bij de bestelling te doen? Ik bestel de volgende keer wel ergens anders.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

AgnĂšs
17 Mai 2022

Zeer vriendelijke en snelle bezorging en het eten was heerlijk en zeker genoeg voor 2 personen

hopma
14 Mai 2022
Anoniem
8 Mai 2022

Eten was heerlijk

Steven van Dellen
4 Mai 2022

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden van de levering.

Jesse Schröder
30 April 2022

Eten was lekker, maar we kregen nasi, in plaats van de bestelde bami :-(

HvF
30 April 2022

de beste babi pangang van Groningen !!!!!!!!

Mary-ann
27 April 2022

Super snel en lekker

hans zwinkels
27 April 2022

dit keer ging het ook weer goed met sambal er bij klasse ga zo door en het was ookweer lekker eeten

Melanie
24 April 2022

Wij bestellen altijd Chinees ben jullie het eten is altijd goed ! Alleen de bezorging duurde wel echt super lang hebben een uur en 15 minuten gewacht op ons eten...

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

T. Venema
20 April 2022

Helaas was de extra rijst (kleine portie bij de pekingeend) vergeten. Maar we hadden genoeg aan de rest. Het eten was heel lekker! De bezorger erg vriendelijk :)

Ben
17 April 2022
Bosker
15 April 2022

Het eten was wel lekker, maar jammer dat sommige gerechten lauw waren

Van der velde
14 April 2022

Prima, heerlijk en op tijd!

Truus Smits
2 April 2022

Vanavond een menu B opgehaald, heerlijk gegeten, genoeg voor 2 personen. Enige minpuntje: was niet echt heel warm meer (na 3 minuten fietsen).....

S
2 April 2022

Altijd goed eten!

rikker
30 MĂ€rz 2022

opmerkingen niet gelezen denk ik.ps niet te lang doorbakken. hebben ze te lang doorgebakken de spek .was veel te hard en droog

Oost
11 MĂ€rz 2022

Heel lekker gegeten zwarte bonen saus met bami. Alles wat we bestellen is altijd goed.

Henri Dekker
6 MĂ€rz 2022

Vriendelijke bezorger, eten was erg lekker helaas de bami koud.

r.schuch@zonnet.nl
5 MĂ€rz 2022

Super eten en snelle bezorging

Willem van der Woude
5 MĂ€rz 2022

Snel bezorgd en heerlijk klaargemaakt

Ina rutgers
23 Februar 2022

Heerlijke loempia's rijkelijk gevuld, warm en niet vet. Heel erg lekker.

hans zwinkels
16 Februar 2022

weer niet goed gelesen daar op de bon stond graag extera sambal bij doen dit zat er echt niet bij pfffffff

Dre
14 Februar 2022

Toen we de bestelling thuis kregen miste er een beker met kipsate, maar 1 belletje en het werd snel opgelost en na bezorgd met excuses

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nikof
22 Januar 2022

beetje jammer dat er geen sambal bij zat (wel om gevraagd)

Hendrik
20 Januar 2022

Dik in orde Prima eten đŸ‘đŸ»

hans zwinkels
16 Januar 2022

ook weer goed en klasse

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

hans zwinkels
16 Januar 2022

klasse zeer goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jolanda
16 Januar 2022
Hendrik
13 Januar 2022

De bestelling stond keurig op de afgesproken tijd klaar. De babi pangang is zeker aan te bevelen.

Wim Tiezema
10 Januar 2022

Menu 1 was top. Bezorging conform afspraak

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

W
9 Januar 2022

altijd warm, goede kwaliteit, snel geleverd en rekening gehouden met allergieën.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hendrik
6 Januar 2022

Het eten was keurig op de afgesproken tijd klaar. En het heeft lekker gesmaakt.

BĂ© Boer
28 Dezember 2021

We hebben heerlijk gegeten! En bezorging zeer correct.

Douwe
28 Dezember 2021
Van der velde
26 Dezember 2021

Het was niet erg warm. Dat zijn we niet gewend, normaal zijn de gerechten goed heet

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

hans zwinkels
23 Dezember 2021

goed gedaan dit keer was het prima ook met de sambal klasse

C.m. van Duinen Knot
18 Dezember 2021

Het heeft meer dan een half uur geduurd naar dat ik bericht krijg dat de bestelling aan kwam

Hans Bouwman
17 Dezember 2021
van der Woude
16 Dezember 2021

Het was weer heerlijk complimenten aan de kok

Simon
11 Dezember 2021

Ruime porties, snel bezorgd en niet duur!

Willem
6 Dezember 2021
Patricia
5 Dezember 2021

Eten was lekker

jacqueline
4 Dezember 2021

Het eten was sneller bezorgd dan gedacht. Loempia bamboe garden waren goed gevuld. alleen bij 1 zat er zoveel saus overheen dat het op een bord net soep leek (te veel saus) Smaak was verder prima

ingeborg
30 November 2021

lekkere bami goede kwaliteit vriendelijke bezorger ga zo door

Van der velde
23 November 2021

Keurig op tijd, heerlijk op temperatuur en de smaak was raak!

Henri Dekker
21 November 2021

Eten was heerlijk alleen de bami was helaas koud. Vriendelijke bezorger en mooi op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ger Schut
20 November 2021

Altijd van goede kwaliteit!!!

H.voorma
11 November 2021

Loempia was niet goed. Hard vlees bovenop Stukken vetachtige vlees binnen in. Bezorging prima. Zeer vriendelijke jongen.

Willem
7 November 2021

35 minuten te laat

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Willem van der Woude
28 Oktober 2021

Snel bezorgt en heerlijk gegeten

Wiea
27 Oktober 2021
Alice
24 Oktober 2021

Eten was lekker, maar eerst verkeerde (met vlees) eten meegegeven. 2 keer gebeld, eerste vrouw was amper te verstaan en hing ineens op. Tweede persoon, een man, die ik sprak, kon goed nederlands; goed te verstaan, en was duidelijk met de oplossing. Al snel kwam het juiste eten bezorgd door dezelfde jongen als de eerste keer bezorgen. Hij was heel aardig en netjes. Arme knul dat hij twee keer moest rijden voor iemand anders fout. Al in al 1 uur later dan de gewenste bezorgtijd uiteindelijk aan het eten helaas.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

hans
23 Oktober 2021

had er bij ge vraagd sambal maar was er niet bij

daems
18 Oktober 2021

het eten was uiteraard heerlijk, alleen was het deze keer niet warm. dat was wel jammer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lydia
17 Oktober 2021

Snel en lekker

Marlies VanderBijl
15 Oktober 2021
Anita
14 Oktober 2021

Super snelle bestelling en heerlijk eten!

H Koning
8 Oktober 2021

Het eten was erg lekker, alleen jammer, dat we combimenu G kregen ipv combimenu C.. we kregen kip kerrie, ipv tjaptjoi..

Willem
2 Oktober 2021

Lekker gegeten snel bezorgd

Niemann
28 September 2021

Heel tevreden

Marco Douma
27 September 2021

Heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

HvF
25 September 2021

De beste Babi pangang van Groningen..!! Heerlijk !

Anoniem
20 September 2021

Eten was lekker

Reinie Drenth
2 September 2021

De smaak was goed, de bezorging ruim op tijd

Sietske
31 August 2021

Lekker eten ,snelle bezorging

Pth
29 August 2021

Het eten was heerlijk

Jettie Schreuders
25 August 2021

Snelle bezorging, goede kwaliteit eten

Casper
12 August 2021

Super lekker!

Anoniem
10 August 2021

Aan de bamie zat weinig smaak zat niks door geen ei ham of groenten sate zat een vreemde smaak aan de bezorger was wel erg vriendelijk

Willem
8 August 2021

Alles op tijd en super lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Iris
7 August 2021

Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd!

Jennie Hoeksema
6 August 2021

Het eten was lekker

a nieboer
2 August 2021

is wel eens beter geweest; gebakken banaan was niet goed doorgebakken en groente niet lekker knapperig zoals anders.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marco Douma
1 August 2021
Patricia
28 Juli 2021

Het eten was heerlijk. Vlees was goed gaar en bami en nasi was ook heerlijk

Vellinga
27 Juli 2021

Was weer top optijd opgehaald en was weer verzorgd

Kerstholt
19 Juli 2021

Snel, goed warm en smakelijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

jacqueline
11 Juli 2021

zeer snelle levering en erg lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Niemann
11 Juli 2021

Vlees van de babi pangang erg droog Ver alles goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

B.Elderman
10 Juli 2021

Top en erg lekker.

hans
9 Juli 2021
Vellinga
8 Juli 2021

Was weer heel mooi op tijd klaar en lekker eten

Flop
26 Juni 2021

Heerlijk eten prima

Jg
20 Juni 2021

Ruim een uur voor de ophaaltijd besteld, bij afhalen nog 40 min moeten wachten. Bij thuiskomst zit niet alles erin wat ik besteld heb. Helaas ook geen excuus ontvangen.

Niko
20 Juni 2021

dit keer was de bestelling bijna een uur later dan was aangegeven en dat was al bijna een uur nadat ik de bestelling had geplaatst de kwaliteit was als altijd uitstekend

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Francis
19 Juni 2021

Lekker eten, meer dan voldoende, maandmenu genoeg voor 3 personen. Snel bezorgd, we bestellen nog eens vaker!

Oosterhof
17 Juni 2021

Zeer goed en lekker gegeten. We hadden een menu voor drie personen en er was voldoende.

Alex
16 Juni 2021

Prima eten

Dp
10 Juni 2021

Babi ketjap, zooo onwijs pittig, gewoon niet te doen en ik hou normaal wel van pittig eten. Ik weet niet wat de bezorger gedaan heeft, het is letterlijk 3 straten rijden, maar al het saus at door de hele tas heen en in het eten. vreselijk. Het eten was wel warm en snel bezorgd. Maar het manier van bezorgen zou wel echt beter en voorzichtiger mogen.

asianfan
9 Juni 2021

Best in Groningen. Large portions

Suiveer
7 Juni 2021

De bami is goed maar het vlees van de bami pangang is niet te eten veel te hard gebakken gewoon donker bruin

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wierenga
2 Juni 2021

bezorging vaak snel, ze belde uitzicht zelf op over dat 1 bak paprika (allergie) in zat en kwamen een nieuwe brengen. Heel netjes!

Overzet
30 Mai 2021

Is top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Chris mast
27 Mai 2021

Goede smaak en een 9 van mij

Udinga
26 Mai 2021

bestelling snel en goed geleverd.

Roger
24 Mai 2021

Zoals gewend, heerlijk eten. goede kwaliteit en kwantiteit, en warm. Top! en een hele vriendelijke bezorger. Aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Leo
24 Mai 2021
Henri
23 Mai 2021

Heerlijk gegeten. Bezorger was ruim op tijd en op de bami na was alles warm en knapperig. Bestel zeker nog een keer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

B.Elderman
8 Mai 2021
H&M
8 Mai 2021

Perfect op tijd bezorgd. Het eten was veel en allemaal heerlijk!

Niko
7 Mai 2021

zo als altijd erg lekker en snel bezorgd

Pascal
5 Mai 2021
hans
2 Mai 2021

zeer te vreeden was weer goed en lekker bedankt voor jullie goedezorgen en lekkere eeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Inge
2 Mai 2021

Supper lekker altijd heel veel Goede zaak i

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jolanda
30 April 2021

Het was weer heerlijk😊

Anoniem
28 April 2021

De bezorging was netjes op tijd. Maar de Babi Pangang was taai en het eten was lauw.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ben
27 April 2021

Wel jammer dat de saté vergeten was, maar verder was de Indische rijsttafel heerlijk

Oostra
26 April 2021

Het was weer heerlijk zoals altijd

Milan
22 April 2021

Erg goed eten. Groenten waren nog lekker knapperig (sommige chinees restaurant is het kapot gekookt) vleese lekker, sausen smaken goed en niet flauw of te zout. Altijd op tijd, en goed warm.

BĂ© Boer
18 April 2021

Lekker gegeten en correcte bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Aggie
18 April 2021

Het was heerlijk!! En super snel bezorgd ( rechtstreeks via hun eigen site besteld )

Anoniem
17 April 2021

Intens snel bezorgd! Soms reken je op een lange bezorg tijd, echter nu super snel! Bijna te snel, maar zie het alleen maar positief! Binnen de 20 min? Warm, en lekker! Wok boxje met loempia's.

Be
17 April 2021

Het eten was uitmuntend. De bezorging duurde heel lang! Met excuses van de bezorger!

Anita Oosterhuis
16 April 2021

Helaas meer dan een half uur later en ook niet echt warm. Was nog niet eerder voorgekomen.

Chris mast
16 April 2021

. Goed gemaakt

B.Elderman
5 April 2021
Wiea Geut
3 April 2021
AH
2 April 2021

Eerste keer besteld en laten bezorgen. Super vriendelijk en snel geleverd. Goede kwaliteit! De kip in kerriesaus is goed pittig, de pangang perfect en de loempia was nog knapperig! We hebben heerlijk gegeten. Dank!

Dinkelmsn
28 MĂ€rz 2021

Jammer dat je niet apart pindasaus kunt bestellen bij de loempia's

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
28 MĂ€rz 2021

Het vlees was net een spons

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anita
26 MĂ€rz 2021

Het was weer heerlijk!! En zo fijn dat het bezorgd word op de afgesproken tijd. Top!!

ingrid
24 MĂ€rz 2021

Heerlijk eten!!!

Vellinga
17 MĂ€rz 2021

Het was weer heerlijk en goed verzorgtd

Alex
14 MĂ€rz 2021

Super lekker, de pittige kip.

Marian
13 MĂ€rz 2021

Heerlijk en heel veel eten en een hele goeie en snelle service!

Melissa
7 MĂ€rz 2021

Eten was super!

daems
4 MĂ€rz 2021

on line besteld was erg makkelijk. de bezorging was erg snel en het eten prima alle lof voor jullie. ga zo door.

boven
3 MĂ€rz 2021
Gerard Mik
3 MĂ€rz 2021

Prima was het, zowel het eten als de bezorging

Berg
1 MĂ€rz 2021

Altijd een tevreden klant,maar uitgerekend gisteren op mijn verjaardag had ik een portie sui yuk besteld waarvan de smaak echt goed is, helaas een half bakje vlees omgerekend een speklap ongeveer met veel komkommer onder de vlees ,was teleurgesteld hier in.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Annie
1 MĂ€rz 2021

Eten was heel lekker. Afhaaltijd liep 15 minuten uit en zo werd het voor mij te druk bij het afhalen. Jammer

Johan Koster
28 Februar 2021

Was heerlijk

westerkamp
27 Februar 2021

hebben iets besteld en opgehaald gaat makkelijk en hebben lekker gegeten.

Rob Pater
27 Februar 2021

Heerlijk weer, dit keer had ik een gast die vega eten wou hebben ook dit was heerlijk. Wel hadden we toch twijfel over de kerrie koekjes. We hadden hier over gebeld, ze zijden dat deze ook vega waren. Maar volgens ons zat er toch en gehakt mengsels in. Misschien is even handig om bij de voorgerechten ook te zetten wat vega is.

Hendrik
25 Februar 2021

Het was precies op de afgeproken tijd klaar En het heeft heerlijk gesmaakt.

Jan
20 Februar 2021

Prima kwaliteit. Tussen bestellen en bezorgen zat ik uur ( was waarschijnlijk druk)

J.Bos
19 Februar 2021

Lekker eten en een snelle bezorging

ziesling
19 Februar 2021

eten was goed en levering was snel

Hessel
15 Februar 2021

Babi pangang is wel eens pittiger geweest, had nu een wat flauw smaak. Maar meer dan genoeg voor twee personen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M Terpstra
13 Februar 2021

Ik had Bami besteld maar kreeg witte rijst Dat was jammer

Janet Postema
5 Februar 2021

Heerlijk eten! Vers is een vereiste voor goed eten. Compliment.

Scholte
29 Januar 2021

Waarschijnlijk door een ongeluk zag onze bestelling er dit keer niet echt heerlijk uit. Meerdere bakjes waren open en allerlei sausjes zat onderin de zak. Bamboe Garden hierover gebeld, ik vond het toch wel zo netjes wanneer de bezorger dit bij de deur gemeld had.

Oostra
24 Januar 2021

Om kwart voor vijf gebeld met de mededeling dat we graag om 6 uur ons eten zouden willen hebben. Om kwart voor zeven was het er..... Oh ja dit is niet de eerste keer..

anoniem
24 Januar 2021

vlot gebracht en goed warm maar sambal ontbrak

HvF
23 Januar 2021

lekkere babi pang gang, vooral de saus is wat mij betreft de beste !

Els Ruben
23 Januar 2021

Het was weer een lekkere maaltijd

Boer
21 Januar 2021

Prima nasi rames en snelle bezorging

jacqueline
20 Januar 2021

snelle service en alles goed warm Was alweer tijdje geleden, maar zeker verbeterd

C.Hilbrandie
20 Januar 2021

Het eten was goed. Dit was de eerste keer voor ons. Een aanrader

Anneke
17 Januar 2021

Uitstekend eten en bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Boerema
17 Januar 2021

Het eten is gewoon goed dus heb verder geen opmerkingen

Chris mast
15 Januar 2021

Bamie was niet helemaal goed Ik bedoel niet gaar Beetje taai Groetjes Chris

Inge
14 Januar 2021

Wat mij betreft altijd heerlijk eten en een ritje waard naar de andere kant van de stad!

Henk Dru
7 Januar 2021

Heerlijk gegeten.

Nijenhuis
7 Januar 2021

Lekkere en zeer goed gevulde loempia.

Roger Muzolf
2 Januar 2020

Super lekker gegeten. Grote porties, aardige bezorging en precies op de gewenste tijd gebracht. Zeker een aanrader!

Henri Dekker
1 Januar 2020

Was vast erg druk dus helaas was het eten niet erg warm meer. Smaak was super en de bezorger erg vriendelijk.

Boer
1 Januar 2020

Hardstikke goed en lekker!

Zwaan
31 Dezember 2020

Verkeerd huisnummer dus eten was koud. Het was verder wel lekker!

E.Ruben-Terpstra
30 Dezember 2020

Heerlijk gegeten en vlotte bezorging een aanrader.

Henk Uuldriks
30 Dezember 2020
MS
30 Dezember 2020

Eten netjes en smaakte goed. Lekker vers.

ajd
29 Dezember 2020

heel goed

Oostra
29 Dezember 2020

Bezorger was keurig op tijd en erg vriendelijk en het eten was heerlijk

C.M.van Duinen Knot
28 Dezember 2020

Goede kwaliteit van het eten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anneke
27 Dezember 2020

Uitstekend

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

t meertens
26 Dezember 2020

heerlijk gegeten bestelling op tijd en heet afgeleverd en meer dan genoeg

Stuur
24 Dezember 2020

Babi pangang was lekker knapperig. Bestelling zelf opgehaald, dat scheelt een hoop bezorg frustraties;-) Lekker gegeten

Rob Pater
18 Dezember 2020

Heerlijk heerlijk, alles super vers saus precies goed zoet zuur. Moest ook wel zeggen dat honger had. Maar dit blijft toch echt wel het beste Chinese restaurant van de stad. Groningen. Fijne feestdagen alvast iedereen.

H. Lingbeek
18 Dezember 2020

Snelle bezorging. Eten lekker warm. En natuurlijk het belangrijkste. Eten was heerlijk

Robbert
17 Dezember 2020

Lekker eten. Was er binnen 40min dus top! Alleen de stae vergeten en die duurde toen ook weer 30min. Dat was balen. Verder na de vorige keer n stuk beter

A.Stel
14 Dezember 2020

Goed produkt, tijdige levering

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Casper
12 Dezember 2020

Super snelle bezorging van 15 minuten! Eten was super

Mijke Schaap
11 Dezember 2020

Voor het eerst hier besteld en zeer positief te spreken! Voor ons gevoel zit er veel minder zout en suiker in dan bij de meeste chinese restaurants, waardoor je de echte smaak van de gerechten veel beter proeft. Wij vonden het allemaal erg lekker en gaan voortaan zeker hier blijven bestellen!

Tanja
10 Dezember 2020
Nijenhuis
8 Dezember 2020

Heerlijk gegeten, geen minpuntje te bedenken.

Merijn
6 Dezember 2020
Weening
6 Dezember 2020

Erg lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Xxxxx
5 Dezember 2020
Sven Werkman
4 Dezember 2020

Het was heerlijk goede kwaliteit eten

Hester
4 Dezember 2020

Keurig op tijd. Lekker eten en nog gloeiend heet . Perfect.

H. Brouwer
3 Dezember 2020

Lekker warm en snelle bezorging. Heerlijk gegeten

Anne
30 November 2020

Ondanks plastic, deksel en weer plastic, was de soep gaan lekken. Verder lekker gegeten en bezorging op het gevraagde tijdstip

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Harm
27 November 2020

Kwaliteit viel tegen. Wij hadden tjap tjoy besteld, maar we kregen foe jong hai bezorgd. Voor de rest OK, bezorging was goed op tijd.

hans
22 November 2020

klase ga zo door een dike 10 van ons

Niko
18 November 2020

weer snelle bezorging en heerlijke maaltijd

R.
15 November 2020

Erg lekker en keurig op tijd bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Leenders
9 November 2020

Het eten kwam 45 minuten later dan was aangegeven in de mail. Er waren twee bakjes eten warm, de rijst, bamie , tjap tjoy, gado gado was lauw/ koud en daardoor niet lekker. De gratis kroepoek was niet geleverd. We waren erg teleurgesteld.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

August Leidelmeijer
6 November 2020

Klantvriendelijk, kwaliteit prijsverhouding is goed. Alleen krupuk ontbreekt. Het bedrijf zou meer reclame moeten maken voor een lopend buffet wanneer bezoekregeling aan het restaurant niet mogelijk is.

Anita
2 November 2020

Snelle bezorging, het was nog lekker heet. Heerlijk gegeten..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

HvF
1 November 2020

lekkere babipangang,naar mijn mening de lekkerste babi saus die er is ! De bezorger zou het eten op de stoep moeten leggen en 1,5 meter afstand houden.Is niet gebeurd.Zou toch moeten in deze tijd.

Jeanine Erasmus
31 Oktober 2020

Helemaal tevreden. App is makkelijk in gebruik en eten was super snel in huis. Top service!!!

knol
26 Oktober 2020

zeer GOED ZAU ZO WEER BESTELEN

Frederike
25 Oktober 2020

Ik had vegetarische nasi en bami besteld, maar in beide zat vlees. Kwaliteit en smaak van het eten verder prima.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Niko
18 Oktober 2020

altijd snelle bezorging kwaliteit is prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Christine
17 Oktober 2020
Wilco Oelen
16 Oktober 2020

Precies op het aangegeven tijdstip aan huis bezorgd. Zeer punctueel. We hebben genoten van de maaltijd. Het was ook meer dan voldoende. Voor 6 personen besteld, met 7 personen er goed van kunnen eten en overgehouden. De smaak was ook prima!

Margreet
14 Oktober 2020

uitstekend

Stel, A.
12 Oktober 2020

Bezorging 30 min. te laat,evenals 3 weken tevoren. Maar de kwaliteit maakte alles weer goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Deborah
4 Oktober 2020

Op tijd bezorgd en het eten was heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Zwaan
4 Oktober 2020

Geen kroepoek, stond wel bij het menu. Sloffe loempias en koude gebakken banaan. Verder was het eten wel heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

.dag.
2 Oktober 2020

Op zich heerlijk eten. Combinatie menu F. Het eten was er sneller dan afgesproken, 15 minuten te vroeg. De tomatensoep had iets warmer gemogen, was lauw. Dus toch maar even in de magnetron opgewarmd.

Boomsma
30 September 2020

Had besteld zonder atjar, maar er zat meer atjar in dan de lekkere saus. Heb de atjar er maar uitgeplukt omdat de kinderen honger hadden.

JW
29 September 2020
Rob Pater
25 September 2020

Was allemaal weer dikke prima, mooie portie ook weer voor zes man dit keer. Zeker mijn favoriete afhaal/bezorg Chinees-Indisch restaurant.

Evert Veendijk
24 September 2020

De bezorging was op tijd,,, en het eten was voortreffelijk ,,,compliment ,,, voor beide de 5 sterren.

Dinkelman
23 September 2020

Was veel teveel maar had verwacht om iets meer kroepoek te krijgen voor zoveel personen.

Munk
22 September 2020

Heerlijk eten , meer dan voldoende en lekker warm

hans
16 September 2020

eten wasd goed service was ook goed bij jullie bedankt voor het na brengen van een bakje tjaptjoy top service

De Ridder
13 September 2020

Het eten bij jullie is altijd goed en lekker. De garnalen in knoflook vielen me een beetje tegen, dat was voornamelijk groente en voor mijn idee weinig knoflook, maar de volgende keer bestellen we gewoon iets anders. De daging smoor is wel echt favoriet! Heerlijk!

J.Bos
24 August 2020

Lekker eten van goede kwaliteit. Sneller bezorgd als de aangegeven tijd.

Jaap
23 August 2020

We hebben 2 uur op ons eten moeten wachten. Dat was zeer teleurstellend. Eten was daarentegen wel lekker.

Anita Oosterhuis
16 August 2020

Het was heerlijk, wel wat later maar daar hadden we begrip voor. Kreeg ook nog een mail waarin werd aangegeven dat de beselling onderweg was. Wat is nou een kwartier later.. Alleen wat wel jammer was dat je een drankje bij de bestelling kon krijgen maar daar had ik liever kroepoek voor en dat hebben we niet gekregen. Dat was een erg klein zakje...

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

C.C. Roffelsen
13 August 2020

De twee loempia's waren heerlijk maar de kroepoek, die ik er gratis bij zou krijgen, zijn niet geleverd. Jammer! Anders was het 5 sterren geworden.

Daems
10 August 2020

Wij bestellen al vrij lang bij jullie en altijd is het eten heerlijk.👍👍 Er is we 1 minpuntje en dat is dat jullie sinds kort kippepoot of dijvlees gebruiken in plaats van borstvlees van de kip voor jullie satĂ© ajam hoop dat jullie toch terug gaan naar borstvlees.Mvg fam daems.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Milan
5 August 2020

Zoals altijd heerlijk. Royale porties, goede smaak, nette en vlugge bezorging

J.Smit
5 August 2020

heerlijk Eten. grote porties, Nette bezorging. toppie dus

Anoniem
29 Juli 2020

Bezorgtijd meer dan een uur na de bestelling en dat op dinsdag. Smaak eten niet bijzonder. Temperatuur eten: goed warm.

Bernard
25 Juli 2020

was heel goed

hans
24 Juli 2020

het was weer lekker en prima toppie ga zo door

Tonny
19 Juli 2020

Eten was heerlijk , helaas duurde de bezorging weer een uur langer dan aangegeven op de site. DIT KAN NIET , dit moeten ze verbeteren .

Susannr
12 Juli 2020

op tijd geleverd, goed kwaliteit eten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hut
5 Juli 2020

Dit was de laatste keer dat ik hier iets heb besteld. Op Vaderdag ruim 1.15 uur later dan werd gemeld zou om 18.15 komen kwam om 19.30. Gister weer ruim 50 minuten te laat . Als je beld en zegt ik kom het halen is het met 20 minuutjes klaar meneer. Nou niet weer dus. Ik ben er klaar mee. Het ligt niet aan de bezorgers die doen hun best wel dus nee waardeloos.

Wim Heun
28 Juni 2020

Helaas een zeer teleurstellende ervaring. Eten is prima verder. Om 18.10 uur besteld en om 19.45 bezorgd. Ik bestel, omdat het dichtbij is. Als ik het zelf ophaal ben ik in 20 aan het eten thuis. Bezorgen zo snel mogelijk..... Helaas kwam het eten voor mij te laat, aangezien ik een afspraak, heb nog wel 2 satéstokjes, 2 loempia's en een gebakken banaan gehad. Volgende keer als die er komt haal ik het zelf wel op, dit was uitermate teleurstellend, sorry maar jullie vragen mijn mening en die geef ik dan ook. Ik haal vaak eten bij jullie, maar dit doe ik niet weer.

hans
24 Juni 2020
Richard
17 Juni 2020
Luc mulder
9 Juni 2020

Op tijd geregeld, de smaak goed

Robbert
9 Juni 2020

Besteld op zondag dus bezorgtijd is meestal wat langer. Prima binnen het uur bezorgd daar ook rekening mee gehouden. Op bezorging verder niks aan te merken. Nu hadden we een bak bami waarvan sommige stukjes uitgedroogd waren hoe? Geen idee. Verder was de rest echt prima op de dim sum na. We bestellen hier vaker dim sum en nooit problemen mee gehad. Deze keer echt drama. Gekke sesam ballen met witte bonen vulling ofzo.( uiteraard nog even opgezocht blijkt dit een dessert te zijn) hier staat de dimsum toch echt bij de voorgerechten. Mevrouw aan de telefoon gaf aan dat ik had moeten kiezen uit kip, groente of dergelijk. Ik proberen uit te leggen dat ik geen optie had om te kiezen ze bleef maar door gaan en helaas verstond ik er niet zo veel van. Steeds kreeg ik de vraag begrijpt u. Waarbij ik moest antwoorden nee. Hele slechte service ik baal er echt van. Ook verder geen mogelijkheid om contact op te nemen. Nu maar opzoek naar een Chinees die wat klantvriendelijker is..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marlies VanderBijl
2 Juni 2020

đŸ‘ŒđŸ„‚

Ingrid Kik
26 Mai 2020

Eten was heerlijk zoals we gewend zijn, wel jammer van het kleine zakje kroepoek, en de extra kroepoek was niet bijgeleverd. Er werd keurig gebeld dat ze wat later kwamen door drukte en bezorger was eindelijk maar 20min later. Heel erg netjes!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ligten
20 Mai 2020

Heel snel bezorgd! En heerlijk gegeten!

Johan
18 Mai 2020
A. P.
11 Mai 2020

Ik zou de bestelling ophalen. Maar het was niet klaar, moest nog 30 min wachten. De pittige kroepoek zat er niet in. Ik had geen zin om terug te gaan. Verder smaakt het eten lekker.

Ellert
9 Mai 2020

Helemaal goed en genoeg.

Raymond
5 Mai 2020

Was lekker, we hadden wel een extra (niet bestelde) gebakken banaan er bij!

Paul Heslinga
4 Mai 2020

Nou...menu 2 besteld. Kwam drie kwartier te laat. En helaas zat er geen babi pangang bij: wat we juist zo lekker vinden!! Dit was een dure maaltijd dus..... Wat wel was geleverd was heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

lochmans
27 April 2020

heerlijk gegeten met de kinderen voor een redelijke prijs

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tjaaktjejohanna41@hotmail.com
27 April 2020

Was heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Groenendal
26 April 2020

Er is geen gratis kroepoek geleverd

Claudia
13 April 2020

Lekker eten, goed op tijd. Het was wel heeeeel erg veel. We hadden 2 combo menu's voor 2 personen en waren zelf in het totaal met 5 mensen. Ik denk dat we de helft maar hebben opgegeten (dus 5 mensen voor wat jullie opschrijven als 2 mensen).

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.