Beoordelingen van Bamboe Garden Groningen

Recente recensies van Bamboe Garden Groningen

5 sterren na 141 reviews

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle andere keren perfect. Nu rook de groente muf en de smaak was ook niet goed. Heel jammer. Volgende keer een herkansing.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas kreeg ik witte rijst in plaats van de bestelde nasi. Twas wel lekker gelukkig. Graag volgende keer correcte bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 minuten te laat

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak is prima, maar gister 2,5 uur op mijn eten moeten wachten. 16.45 Uur besteld met het verzoek om 18.00 uur te bezorgen. Om 18 uur werd ik gebeld dat het een kwartiertje later werd. Het eten kwam om 19.15 uur. Door een heel vriendelijke bezorger gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met een kind erbij is het lastig als je 2 uur op het eten moet wachten....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling ‘s morgens al gedaan en toch 30 min. Te laat bezorgd. Wel hierover gebeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld bij bamboegarden. Voorheen altijd Kota raja Hoogkerk. Nu opzoek naar waardige vervanger. Viel goed in de smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer lekker en het was precies op tijd zo als het in mail stond bedankt

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging, vriendelijke bezorger, goed eten en goede verhouding qua prijs kwaliteit, bestel hier graag en zeker vaker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisterenavond op het nippertje qua openingstijden besteld, de bezorging was super snel maar het eten echt vies. De foe yung hai was verbrand/ of van de onderkant van de pan geschraapt en de sate zat samen in een bakje met de babi pangang wat niet dichtkon door de sate stokjes dus die sausjes waren door elkaar gegaan...

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker eten

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eeten was goed maar was wel een alf uur later be zorgt zou er om 18:20 zijn maar werd 18:50

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

The taste changed. Super sweet and quite salty.

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en zo'n vriendelijke bezorger petje af voor de servies Ik zeg tot de volgende bestelling 👍👍

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezoeging was er eerder dan stond vermeld wat helemaal goed is natuurlijk. Kwaliteit is oke. Er mag wel iets meer vlees in de nasi malysia

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, gigantisch veel, dus over voor een volgende keer. Ik ga zeker nog es bestellen!

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Aardige bezorger, bood excuses aan voor 1 van de bakken die gelekt hadden.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat te laat bezorgd, was heel druk. Naar kreeg wel wat extras erbij. Lekker eten, en grote porties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging, eten was heerlijk.ook goed heet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd , het eten was goed heet en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en super snel bezorgd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom heerlijk!

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en was zeer lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snel, zelfs eerder dan in de mail aangekondigd werd. Erg smakelijk allemaal. 1e keer dat we bij bamboe garden hadden besteld maar zeker niet de laatste!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk zoals de andere keren en de bezorger een dikke pluim zo vriendelijk en corect Ik zou zeggen op naar de volgende bestelling

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is van hele goede kwaliteit vooral de foe yong hai vind ik persoonlijk zeer lekker

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was na een misser de vorige keer, nu weer een dikke 9. Dus ga zo door heren en dames.

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke nasi rames bamboe garden, was later bezorgd maar netjes over gebeld. Vriendelijke bezorger.

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

JEZUS ZEG! Ik heb voor 24 euro aan voedsel besteld in een menu dat er wel goed uit zag. 24 euro, prima prijs voor een lading voedsel waar 2 man wel twee dagen van zouden kunnen eten. Dacht ik. Mijn hemel zeg! Het is maar goed dat ik het met de auto kwam afhalen, want ik had nooit 6 overvolle bakken voer mee kunnen nemen op de fiets. Ik heb foto's gestuurd van de hoeveelheid voedsel die ik op mijn vloer had staan (want de tafel kon dat lang niet allemaal bergen) en zelfs de veterane afhaalkoningen waren onder de indruk. En dan smaakt het ook nog eens goed! Ik denk dat ik vanavond een Chinees-feestje voor de flat organiseer, want pfoei... Lang verhaal kort - lekker, veel, kom sws nog weer terug voor als ik een maandlang niet wil of kan koken.

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was sneller dan snel , TOP! . Echter portie Koe Loe Yuk was veel te klein , dat leek nergens naar !

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten altijd op tijd Denk je wel hoor

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk besteld, het stond al klaar en het was gewoon lekker, dat doen we weer!

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere babipangang,maar het vlees was wat droog en wat hard. Bezorging prima.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede servise

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten en snelle bezorging dit gaan we vaker doen

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 woord het was weer heerlijk, goed warm niet te zout. Rijst lekker plakkerig, zelf de garnalen waren nog knapperig. Ga zo door heren en dames van Bamboe Garden.

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top was goed en lekker misde alleen mijn sambal die er niet bij zat

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerliijk gegeten was ruim voldoende

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer lekker gegeten,heerlijke babipangang. Vlotte bezorging !

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maandmenu voor 2 personen besteld op zaterdag rond 18 uur. Snel bezorgd en lekker. Maar vooral, veel! De babipangang vond ik persoonlijk iets te vet, maar de rest maakte dat weer goed. Tip: ik kon op de website alleen kiezen voor witte rijst, bami of nasi. Je krijgt dan 2 bakken van hetzelfde. Zou fijn zijn als je kunt kiezen voor een bakje bami en bijvoorbeeld nasi.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en precies op het juiste tijdstip bezorgd. Een aanrader!

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super blij met mijn bestelling. Snelle levering en lekker eten.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer lekker, heerlijke Babi pangang

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote porties, zelfs de gerechten die we van het senior menu en als kleine portie besteld hadden waren royaal. Handig: bij gerechten waar iets knapperigs in saus gaat, krijg je de saus apart, bijvoorbeeld koe lo yuk. Goed geïnformeerd en keurig op tijd bezorgd. Al met al erg tevreden.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer zoals altijd dikke prima, werden netjes gebeld dat iets langer zou duren ook dat verdiend een dikke plus. Dus ga zo door.

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vinden het jammer dat in de bami erg weinig groente zit.

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zat de (gratis) kroepoek er niet bij. Was niet heel erg maar eten het wel graag met kroepoek erbij. Gebeld en we konden het bij de volgende bestelling erbij krijgen. Vonden we prima.we hadden het eten net op en de kroepoek werd toch nog bezorgd.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord UITSTEKEND .

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en het werd heel snel bezorgt door een vriendelijke bezorger . Dit gaan wij vaker doen !!

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broccoli was niet lekker, aparte smaak. Overige gerechten waren lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nasi was iets minder spicy dan dat we gewend zijn, jammer want daarom nemen we deze altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk goed klaar, we vonden alleen een beetje weinig door de bami zitten

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nasi was goed warm/heet. Bezorging was snel ondanks de storm die we die dag hadden.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestellen via de app is zeer handig, en op de afgesproken tijd was het eten ook echt klaar. Ruim voldoende eten van goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer prima. Alles vegetarisch! Jammer genoeg werd de bestelling bijna een uur te laat bezorgd.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is prima , bezorger erg vriendelijk alleen jammer dat het tegenspoeden standaard is dat ze minimaal een half uur later komen dan de bedoeling is .

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas is het niet meer zo goed als dat het geweest is.

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger kon ons adres niet vinden omdat onze straat net nieuw is( nieiwbouw woning) hij belde netjes op dat hij het niet kon vinden en dat hij wel in de buurt was. Hij kwam vrijwel na 3 minuten en was erg aardig. Het eten was prima!

, 11-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal prima! Bezorging, oke duurt wat lang, het is er erg druk laatste tijd ( op zich goed teken natuurlijk..). Maar daar houden we rekening mee. Maar ben ook netjes gebeld toen het nog wat langer duurde , De bezorgers overigens zijn ook altijd erg vriendelijk! En kwaliteit van het eten is prima! Dus compliment!

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geleverd op de afgesproken tijd en jet eten was heerlijk.

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was prima op tijd zoals het werd aangegeven. Ik vond het eten alleen niet erg heet meer. Als ik het afhaal en dan nog naar huis fiets(naar Paddepoel) dan blijft het zelfs nog warmer. Zal denk ik dan net even te lang blijven staan in het restaurant.

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd top, lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagd of het om 19.15 uur bezorgd kon worden. Het was er klokslag om die tijd. Het eten was lekker en warm. Ik geef 1 ster minder uit protest omdat we een menu hadden besteld, waar altijd en eeuwig weer die babi bangang bij zit. Please maak een keer een menu zònder dat spul!

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na het afronde van mijn bestelling rond 20:50 kreeg ik de mail dat het eten 21:40 bezorgd zou worden... ? nog geen 5minuten later belde de bezorger al aan met de bestelling. Echt heel relaxt snel. woon er ook maar 3 max 3 1/2 km vandaan... Zoals altijd " sinds 2006 " was het eten zeer smakelijk en beet gaar. Daarom zowel kwaliteit als vezorging 5sterren...

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige en snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen saus op de babi pangang en iets later dan verwacht. Eten was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Boven verwachting echt uitstekend kan niet beter.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer, zoals 8n het begin alles goed op smaak en heerlijk warm. Bezorging was een beetje te laat, maar we werden hier netjes telefonisch over geïnformeerd en bij het eten gecompenseerd. Dus super ga zo door.

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed...

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten wat we besteld hebben is uitstekend en zeker voor herhaling vatbaar. De bezorging was minder: de bezorger hield zijn helm op, de kroepoek werd in vele stukjes bezorgd en er zat geen gratis blikje drinken bij, zoals ons beloofd was.

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima.

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik een vegetarisch gerecht bestel hoort daar géén vlees in de bami bij. Zwaar teleurgesteld

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de drukte weer SUPER lekker gegeten. Sinds deze zaak is overgenomen is de kwaliteit van het eten met sprongen vooruit gegaan. Ga zo door! Mijn complimenten aan de kok en de 2 heren achter de bali.

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima maar een uur te laat, zonder bericht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Jammer dat de babi pangang geen groot bakje is, inplaats van de kip met bbq saus.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Apart van het lekker eten fantastisch service! Heel snelle bezorging dus je hoeft niet lang te wachten zodat je kan eten!!

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker en goed eten. Meer dan genoeg iig. Bestelling geplaatst zonder varkensvlees. Hebben me 2x gebeld om het menu te bespreken. Een aanrader dus! Top.

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was iets vergeten ( had het zelf niet door) maar werd meteen opgebeld en binnen een half uur stond de bezorger bij ons aan de deur, top service!! Ik ga hier vaker halen ?

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goedkoop, bezorger was ruim optijd

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Foe yong hai shrimp was good and delivery was fast , but i want fries in the menu or i don’t order anymore.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk personeel, ik ga hier vaker halen!

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Poahh.. had menu 1 besteld, wat je hier krijgt is genoeg voor 3 personen. Jezus wat veel!!

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is echt typisch aziatisch eten, niet zoeter gemaakt zoals andere restaurants zeker een aanrader. Heb wel lang gewacht maar geduld is een schone zaak.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2de keer dat ik nu heb besteld, beiden keren binnen 30min op de stoep! Je krijgt echt waar voor je geld! Smaakt erg goed!

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne snelle bezorging

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit, beter kan niet. Duurde wel lang maar is het wachten waard.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling doorgegeven..menu is aangepast variatie en seniorenmenu's wat voor weinig geld genoeg was voor 2 personen..mini loempia's waren vergeten maar werd na een belletje naar hen binnen 5 minuten thuis alsnog bezorgd...geweldige service!!! We hebben heerlijk gegeten ?

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snelle bezorging. Altijd lekker eten.

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk, snel en warm, zat alleen rijst bij en geen nasi waar ik om had gevraagd.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Cha Sa Kai was weer uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle levering Eten was goed zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vriendelijke bezorger, op de minuut optijd !! lekker en warm

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel en het eten was warm De hoeveelheid eten was ruim voldoende en de smaak was goed. Tip: een gegeven paard moet je niet in de bek kijken, alleen bij de keuze tussen gratis drinken of kroepoek verwachtte ik wel iets meer dan twee relatief kleine stukjes kroepoek. Het staat niet helemaal gelijk aan een blikje/flesje drinken, dus trek dat iets recht.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, warm genoeg en mooi op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker, optijd, warm

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima op tijd bezorgd alleen de saus van gerecht was erg bitter ipv zoet, ,miss iets te lang verwarmt

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd bestelling kwam wat later bezorger bood zijn excuses aan voor ons was het geen probleem

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en lekker eten! Hier gaan we vaker bestellen!

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

correcte bezorging en het eten was heerlijk

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten en werd precies op de afgesproken tijd gebracht door een vriendelijke jongeman

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit! Moesten wel een uurtje wachten voor het bezorgd werd.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden om 18.00 uur besteld, kwamen om 18.30 uur. Eten was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is hier altijd goed. Dit keer de Indische nasi rames besteld, echt een aanrader. Heerlijk gegeten!

, 09-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en het was allemaal nog goed warm, fijn!

, 01-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en exact op het afgesproken tijdstip bezorgd!

, 26-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer prima in orde, warm optijd en niet overdreven zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. Heel veel en goed eten en zeker niet duur!

, 05-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bedankt was weer goed en lekker toppie

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Kiezen altijd voor gratis kroepoek en kregen we ook altijd, maar gisteren een heel klein zakje met drie kleine stukjes kroepoek. Beetje jammer.

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vijf jaar Groningen > 40 Bestellingen bij dit restaurant. Al die tijd vriendelijke bezorging, beleefd en op tijd en als er iets vergeten is ( 2x gebeurd) dat je zelf nog niet eens gemerkt hebt word je al gebeld met een excuus en wordt het geregeld. Al die keren was het eten warm vers en smakelijk ! Kortom - super! Dank aan iedereen bij Bamboe Garden! Op naar de volgende vijf jaar een aanrader dus veel Neter dan de andere oosterse bezorg restaurants op dit adres. Nogmaals dank en complimenten.

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel goed en heel lekker! Site is duidelijk en overzichtelijk. Snelle bezorging. Goeie zak kroepoek erbij. Top!

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik werd gebveld omdat ze iets niet meer hadden, dit kan gebeuren natuurlijk. de oplossing ervan vond ik uitstekend. ik bestel er graag weer lekker eten een volgende keer. moet bekennen dat ik er langer kom en het altijd lekker is.

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, snelle levering