Beoordelingen van Bamboe Garden Groningen

Recente recensies van Bamboe Garden Groningen

5 sterren na 60 reviews

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer, zoals 8n het begin alles goed op smaak en heerlijk warm. Bezorging was een beetje te laat, maar we werden hier netjes telefonisch over geïnformeerd en bij het eten gecompenseerd. Dus super ga zo door.

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed...

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten wat we besteld hebben is uitstekend en zeker voor herhaling vatbaar. De bezorging was minder: de bezorger hield zijn helm op, de kroepoek werd in vele stukjes bezorgd en er zat geen gratis blikje drinken bij, zoals ons beloofd was.

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer veel later dan afgesproken. Vorige week totaal iets anders gekregen dan er besteld was. Deze keer 45 minuten later bezorgd dan afgesproken en eten was bijna koud. De ene keer krijg je er wel sambal en kroepoek bij en de andere keer niet. Wij zijn inmiddels een beetje klaar met deze chinees.

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima.

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik een vegetarisch gerecht bestel hoort daar géén vlees in de bami bij. Zwaar teleurgesteld

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het werd een uur te vroeg bezorgt, maar het was nog warm !!!!! had gevraagd om geen vetsin en mocht daarom een ander gerecht uitzoeken TOP

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de drukte weer SUPER lekker gegeten. Sinds deze zaak is overgenomen is de kwaliteit van het eten met sprongen vooruit gegaan. Ga zo door! Mijn complimenten aan de kok en de 2 heren achter de bali.

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima maar een uur te laat, zonder bericht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Jammer dat de babi pangang geen groot bakje is, inplaats van de kip met bbq saus.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Apart van het lekker eten fantastisch service! Heel snelle bezorging dus je hoeft niet lang te wachten zodat je kan eten!!

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker en goed eten. Meer dan genoeg iig. Bestelling geplaatst zonder varkensvlees. Hebben me 2x gebeld om het menu te bespreken. Een aanrader dus! Top.

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was iets vergeten ( had het zelf niet door) maar werd meteen opgebeld en binnen een half uur stond de bezorger bij ons aan de deur, top service!! Ik ga hier vaker halen 😊

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goedkoop, bezorger was ruim optijd

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Foe yong hai shrimp was good and delivery was fast , but i want fries in the menu or i don’t order anymore.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk personeel, ik ga hier vaker halen!

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Poahh.. had menu 1 besteld, wat je hier krijgt is genoeg voor 3 personen. Jezus wat veel!!

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is echt typisch aziatisch eten, niet zoeter gemaakt zoals andere restaurants zeker een aanrader. Heb wel lang gewacht maar geduld is een schone zaak.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2de keer dat ik nu heb besteld, beiden keren binnen 30min op de stoep! Je krijgt echt waar voor je geld! Smaakt erg goed!

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne snelle bezorging

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit, beter kan niet. Duurde wel lang maar is het wachten waard.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling doorgegeven..menu is aangepast variatie en seniorenmenu's wat voor weinig geld genoeg was voor 2 personen..mini loempia's waren vergeten maar werd na een belletje naar hen binnen 5 minuten thuis alsnog bezorgd...geweldige service!!! We hebben heerlijk gegeten 😉

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snelle bezorging. Altijd lekker eten.

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk, snel en warm, zat alleen rijst bij en geen nasi waar ik om had gevraagd.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Cha Sa Kai was weer uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle levering Eten was goed zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vriendelijke bezorger, op de minuut optijd !! lekker en warm

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel en het eten was warm De hoeveelheid eten was ruim voldoende en de smaak was goed. Tip: een gegeven paard moet je niet in de bek kijken, alleen bij de keuze tussen gratis drinken of kroepoek verwachtte ik wel iets meer dan twee relatief kleine stukjes kroepoek. Het staat niet helemaal gelijk aan een blikje/flesje drinken, dus trek dat iets recht.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, warm genoeg en mooi op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker, optijd, warm

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima op tijd bezorgd alleen de saus van gerecht was erg bitter ipv zoet, ,miss iets te lang verwarmt

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd bestelling kwam wat later bezorger bood zijn excuses aan voor ons was het geen probleem

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en lekker eten! Hier gaan we vaker bestellen!

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

correcte bezorging en het eten was heerlijk

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten en werd precies op de afgesproken tijd gebracht door een vriendelijke jongeman

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit! Moesten wel een uurtje wachten voor het bezorgd werd.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden om 18.00 uur besteld, kwamen om 18.30 uur. Eten was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is hier altijd goed. Dit keer de Indische nasi rames besteld, echt een aanrader. Heerlijk gegeten!

, 09-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en het was allemaal nog goed warm, fijn!

, 01-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en exact op het afgesproken tijdstip bezorgd!

, 26-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer prima in orde, warm optijd en niet overdreven zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. Heel veel en goed eten en zeker niet duur!

, 05-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bedankt was weer goed en lekker toppie

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Kiezen altijd voor gratis kroepoek en kregen we ook altijd, maar gisteren een heel klein zakje met drie kleine stukjes kroepoek. Beetje jammer.

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vijf jaar Groningen > 40 Bestellingen bij dit restaurant. Al die tijd vriendelijke bezorging, beleefd en op tijd en als er iets vergeten is ( 2x gebeurd) dat je zelf nog niet eens gemerkt hebt word je al gebeld met een excuus en wordt het geregeld. Al die keren was het eten warm vers en smakelijk ! Kortom - super! Dank aan iedereen bij Bamboe Garden! Op naar de volgende vijf jaar een aanrader dus veel Neter dan de andere oosterse bezorg restaurants op dit adres. Nogmaals dank en complimenten.

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel goed en heel lekker! Site is duidelijk en overzichtelijk. Snelle bezorging. Goeie zak kroepoek erbij. Top!

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik werd gebveld omdat ze iets niet meer hadden, dit kan gebeuren natuurlijk. de oplossing ervan vond ik uitstekend. ik bestel er graag weer lekker eten een volgende keer. moet bekennen dat ik er langer kom en het altijd lekker is.

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, snelle levering