Beoordelingen van Bamboe Garden Groningen

Recente recensies van Bamboe Garden Groningen

5 sterren na 218 reviews

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

zeer GOED ZAU ZO WEER BESTELEN

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had vegetarische nasi en bami besteld, maar in beide zat vlees. Kwaliteit en smaak van het eten verder prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd snelle bezorging kwaliteit is prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op het aangegeven tijdstip aan huis bezorgd. Zeer punctueel. We hebben genoten van de maaltijd. Het was ook meer dan voldoende. Voor 6 personen besteld, met 7 personen er goed van kunnen eten en overgehouden. De smaak was ook prima!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging 30 min. te laat,evenals 3 weken tevoren. Maar de kwaliteit maakte alles weer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en het eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen kroepoek, stond wel bij het menu. Sloffe loempias en koude gebakken banaan. Verder was het eten wel heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich heerlijk eten. Combinatie menu F. Het eten was er sneller dan afgesproken, 15 minuten te vroeg. De tomatensoep had iets warmer gemogen, was lauw. Dus toch maar even in de magnetron opgewarmd.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Had besteld zonder atjar, maar er zat meer atjar in dan de lekkere saus. Heb de atjar er maar uitgeplukt omdat de kinderen honger hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaal weer dikke prima, mooie portie ook weer voor zes man dit keer. Zeker mijn favoriete afhaal/bezorg Chinees-Indisch restaurant.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was op tijd,,, en het eten was voortreffelijk ,,,compliment ,,, voor beide de 5 sterren.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was veel teveel maar had verwacht om iets meer kroepoek te krijgen voor zoveel personen.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten , meer dan voldoende en lekker warm

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten wasd goed service was ook goed bij jullie bedankt voor het na brengen van een bakje tjaptjoy top service

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten bij jullie is altijd goed en lekker. De garnalen in knoflook vielen me een beetje tegen, dat was voornamelijk groente en voor mijn idee weinig knoflook, maar de volgende keer bestellen we gewoon iets anders. De daging smoor is wel echt favoriet! Heerlijk!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten van goede kwaliteit. Sneller bezorgd als de aangegeven tijd.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 2 uur op ons eten moeten wachten. Dat was zeer teleurstellend. Eten was daarentegen wel lekker.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, wel wat later maar daar hadden we begrip voor. Kreeg ook nog een mail waarin werd aangegeven dat de beselling onderweg was. Wat is nou een kwartier later.. Alleen wat wel jammer was dat je een drankje bij de bestelling kon krijgen maar daar had ik liever kroepoek voor en dat hebben we niet gekregen. Dat was een erg klein zakje...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De twee loempia's waren heerlijk maar de kroepoek, die ik er gratis bij zou krijgen, zijn niet geleverd. Jammer! Anders was het 5 sterren geworden.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen al vrij lang bij jullie en altijd is het eten heerlijk.👍👍 Er is we 1 minpuntje en dat is dat jullie sinds kort kippepoot of dijvlees gebruiken in plaats van borstvlees van de kip voor jullie saté ajam hoop dat jullie toch terug gaan naar borstvlees.Mvg fam daems.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk. Royale porties, goede smaak, nette en vlugge bezorging

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk Eten. grote porties, Nette bezorging. toppie dus

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd meer dan een uur na de bestelling en dat op dinsdag. Smaak eten niet bijzonder. Temperatuur eten: goed warm.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

was heel goed

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer lekker en prima toppie ga zo door

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk , helaas duurde de bezorging weer een uur langer dan aangegeven op de site. DIT KAN NIET , dit moeten ze verbeteren .

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd geleverd, goed kwaliteit eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de laatste keer dat ik hier iets heb besteld. Op Vaderdag ruim 1.15 uur later dan werd gemeld zou om 18.15 komen kwam om 19.30. Gister weer ruim 50 minuten te laat . Als je beld en zegt ik kom het halen is het met 20 minuutjes klaar meneer. Nou niet weer dus. Ik ben er klaar mee. Het ligt niet aan de bezorgers die doen hun best wel dus nee waardeloos.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas een zeer teleurstellende ervaring. Eten is prima verder. Om 18.10 uur besteld en om 19.45 bezorgd. Ik bestel, omdat het dichtbij is. Als ik het zelf ophaal ben ik in 20 aan het eten thuis. Bezorgen zo snel mogelijk..... Helaas kwam het eten voor mij te laat, aangezien ik een afspraak, heb nog wel 2 satéstokjes, 2 loempia's en een gebakken banaan gehad. Volgende keer als die er komt haal ik het zelf wel op, dit was uitermate teleurstellend, sorry maar jullie vragen mijn mening en die geef ik dan ook. Ik haal vaak eten bij jullie, maar dit doe ik niet weer.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd geregeld, de smaak goed

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld op zondag dus bezorgtijd is meestal wat langer. Prima binnen het uur bezorgd daar ook rekening mee gehouden. Op bezorging verder niks aan te merken. Nu hadden we een bak bami waarvan sommige stukjes uitgedroogd waren hoe? Geen idee. Verder was de rest echt prima op de dim sum na. We bestellen hier vaker dim sum en nooit problemen mee gehad. Deze keer echt drama. Gekke sesam ballen met witte bonen vulling ofzo.( uiteraard nog even opgezocht blijkt dit een dessert te zijn) hier staat de dimsum toch echt bij de voorgerechten. Mevrouw aan de telefoon gaf aan dat ik had moeten kiezen uit kip, groente of dergelijk. Ik proberen uit te leggen dat ik geen optie had om te kiezen ze bleef maar door gaan en helaas verstond ik er niet zo veel van. Steeds kreeg ik de vraag begrijpt u. Waarbij ik moest antwoorden nee. Hele slechte service ik baal er echt van. Ook verder geen mogelijkheid om contact op te nemen. Nu maar opzoek naar een Chinees die wat klantvriendelijker is..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👌🥂

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk zoals we gewend zijn, wel jammer van het kleine zakje kroepoek, en de extra kroepoek was niet bijgeleverd. Er werd keurig gebeld dat ze wat later kwamen door drukte en bezorger was eindelijk maar 20min later. Heel erg netjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd! En heerlijk gegeten!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik zou de bestelling ophalen. Maar het was niet klaar, moest nog 30 min wachten. De pittige kroepoek zat er niet in. Ik had geen zin om terug te gaan. Verder smaakt het eten lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed en genoeg.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker, we hadden wel een extra (niet bestelde) gebakken banaan er bij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nou...menu 2 besteld. Kwam drie kwartier te laat. En helaas zat er geen babi pangang bij: wat we juist zo lekker vinden!! Dit was een dure maaltijd dus..... Wat wel was geleverd was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten met de kinderen voor een redelijke prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er is geen gratis kroepoek geleverd

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed op tijd. Het was wel heeeeel erg veel. We hadden 2 combo menu's voor 2 personen en waren zelf in het totaal met 5 mensen. Ik denk dat we de helft maar hebben opgegeten (dus 5 mensen voor wat jullie opschrijven als 2 mensen).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en lekket

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

misschien iets te weinig zout? Goed warm en op tijd

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, het was lekker en de bezorger was heel vriendelijk en attent

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, grote porties, en op tijd bezorgd. Vaker hier besteld en altijd goed!

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling niet compleet, menu 1 geen babi pangang!! Zeer weinig ham in de nasi, lijkt meer op rijst. Erg jammer allemaal. Bezorger rijd tot 2 maal toe ons huis voorbij, word er niet warmer van. Kan niet per mail contact op nemen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wou een bestelling plaatsen alleen ik zag een bepaalde product niet tussen het menu staan. Ik dacht bel Bamboegarden om iets te regelen. Ik werdt aangeraden om iets vergelijkbaars te bestellen en in de infovakje aan geven wat het dan eigenlijk moest zijn. Dit zo gedaan als gezegd, maar helaas ik kreeg niet wat ik in het infovakje heb aangegeven. Aangezien het eten al lauw was had ik geen zin meer om er achteraan te bellen dat het verkeerd was gegaan. Ik dacht, als je al telefonisch eerst hebt geprobeerd en zoals boven heb omschreven gedaan heb dat het toch genoeg zou moeten zijn.

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goed bereidt! alles netjes verpakt ook! Bezorging Netjes op tijd,dus toppie!

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur later dan verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was nog goed heet, de nasi bevatte genoeg kip( voorheen wel eens veel minder) bezorging prima voor de verwachte tijd.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Runderhaas met Szechuan saus is zeer mooi gerecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

jammer dat ik achter de cola aan moest bellen wat later bezorgd is en dat er geen extera zambal bij zat zerwijl ik het in beschrijfing heb aan gegeefen

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De cha sieuw was koud, textuurloos en smaakloos.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

jammer van de gratis kroepoek, die waren jullie denk ik vergeten...verder hebben wij er van genoten groet van Harrum

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers, maar weinig satesaus vergeleken met anders

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten waren goed verpakt zodat het eten goed warm was. Behalve de bami. Die was niet goed verpakt en ook niet heel warm. Kroepoek was niet meegeleverd.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten ten, voor 2 personen genoeg

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was niet compleet bij thuiskomst. De saus die ik besteld had is wel betaald maar was er niet bij. Ben niet terug gegaan omdat het eten dan koud zou zijn geworden. Beetje jammer

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker eten zoals altijd, maar de bezorging duurde vrij lang.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam ruim een uur te laat...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke kip kerry en witte rijst. wel een halfuur later.Maar vriendelijke bezorger, bood zn excuus aan.Prima !

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging! Wij bestellen altijd graag hier

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kroepoek besteld maar kreeg blokje fris

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog niet vaak zo'n heerlijke knapperige goed gevulde loempia gehad....bestelling was precies op tijd...😘👈

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals u ook in de bestelling kunt zien had ik een combinatiemenu A besteld met een grote portie bami. In plaats daarvan kreeg ik een menu A met witte rijst en de bami zat er niet bij (en wel betaald...)

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en goed heet en vriendelijke bezorger.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle andere keren perfect. Nu rook de groente muf en de smaak was ook niet goed. Heel jammer. Volgende keer een herkansing.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas kreeg ik witte rijst in plaats van de bestelde nasi. Twas wel lekker gelukkig. Graag volgende keer correcte bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 minuten te laat

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak is prima, maar gister 2,5 uur op mijn eten moeten wachten. 16.45 Uur besteld met het verzoek om 18.00 uur te bezorgen. Om 18 uur werd ik gebeld dat het een kwartiertje later werd. Het eten kwam om 19.15 uur. Door een heel vriendelijke bezorger gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met een kind erbij is het lastig als je 2 uur op het eten moet wachten....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling ‘s morgens al gedaan en toch 30 min. Te laat bezorgd. Wel hierover gebeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld bij bamboegarden. Voorheen altijd Kota raja Hoogkerk. Nu opzoek naar waardige vervanger. Viel goed in de smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer lekker en het was precies op tijd zo als het in mail stond bedankt

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging, vriendelijke bezorger, goed eten en goede verhouding qua prijs kwaliteit, bestel hier graag en zeker vaker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisterenavond op het nippertje qua openingstijden besteld, de bezorging was super snel maar het eten echt vies. De foe yung hai was verbrand/ of van de onderkant van de pan geschraapt en de sate zat samen in een bakje met de babi pangang wat niet dichtkon door de sate stokjes dus die sausjes waren door elkaar gegaan...

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker eten

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eeten was goed maar was wel een alf uur later be zorgt zou er om 18:20 zijn maar werd 18:50

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

The taste changed. Super sweet and quite salty.

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en zo'n vriendelijke bezorger petje af voor de servies Ik zeg tot de volgende bestelling 👍👍

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezoeging was er eerder dan stond vermeld wat helemaal goed is natuurlijk. Kwaliteit is oke. Er mag wel iets meer vlees in de nasi malysia

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, gigantisch veel, dus over voor een volgende keer. Ik ga zeker nog es bestellen!

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Aardige bezorger, bood excuses aan voor 1 van de bakken die gelekt hadden.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat te laat bezorgd, was heel druk. Naar kreeg wel wat extras erbij. Lekker eten, en grote porties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging, eten was heerlijk.ook goed heet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd , het eten was goed heet en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en super snel bezorgd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom heerlijk!

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en was zeer lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snel, zelfs eerder dan in de mail aangekondigd werd. Erg smakelijk allemaal. 1e keer dat we bij bamboe garden hadden besteld maar zeker niet de laatste!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk zoals de andere keren en de bezorger een dikke pluim zo vriendelijk en corect Ik zou zeggen op naar de volgende bestelling

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is van hele goede kwaliteit vooral de foe yong hai vind ik persoonlijk zeer lekker

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was na een misser de vorige keer, nu weer een dikke 9. Dus ga zo door heren en dames.

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke nasi rames bamboe garden, was later bezorgd maar netjes over gebeld. Vriendelijke bezorger.

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

JEZUS ZEG! Ik heb voor 24 euro aan voedsel besteld in een menu dat er wel goed uit zag. 24 euro, prima prijs voor een lading voedsel waar 2 man wel twee dagen van zouden kunnen eten. Dacht ik. Mijn hemel zeg! Het is maar goed dat ik het met de auto kwam afhalen, want ik had nooit 6 overvolle bakken voer mee kunnen nemen op de fiets. Ik heb foto's gestuurd van de hoeveelheid voedsel die ik op mijn vloer had staan (want de tafel kon dat lang niet allemaal bergen) en zelfs de veterane afhaalkoningen waren onder de indruk. En dan smaakt het ook nog eens goed! Ik denk dat ik vanavond een Chinees-feestje voor de flat organiseer, want pfoei... Lang verhaal kort - lekker, veel, kom sws nog weer terug voor als ik een maandlang niet wil of kan koken.

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was sneller dan snel , TOP! . Echter portie Koe Loe Yuk was veel te klein , dat leek nergens naar !

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten altijd op tijd Denk je wel hoor

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk besteld, het stond al klaar en het was gewoon lekker, dat doen we weer!

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere babipangang,maar het vlees was wat droog en wat hard. Bezorging prima.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede servise

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten en snelle bezorging dit gaan we vaker doen

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 woord het was weer heerlijk, goed warm niet te zout. Rijst lekker plakkerig, zelf de garnalen waren nog knapperig. Ga zo door heren en dames van Bamboe Garden.

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top was goed en lekker misde alleen mijn sambal die er niet bij zat

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerliijk gegeten was ruim voldoende

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer lekker gegeten,heerlijke babipangang. Vlotte bezorging !

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maandmenu voor 2 personen besteld op zaterdag rond 18 uur. Snel bezorgd en lekker. Maar vooral, veel! De babipangang vond ik persoonlijk iets te vet, maar de rest maakte dat weer goed. Tip: ik kon op de website alleen kiezen voor witte rijst, bami of nasi. Je krijgt dan 2 bakken van hetzelfde. Zou fijn zijn als je kunt kiezen voor een bakje bami en bijvoorbeeld nasi.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en precies op het juiste tijdstip bezorgd. Een aanrader!

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super blij met mijn bestelling. Snelle levering en lekker eten.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer lekker, heerlijke Babi pangang

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote porties, zelfs de gerechten die we van het senior menu en als kleine portie besteld hadden waren royaal. Handig: bij gerechten waar iets knapperigs in saus gaat, krijg je de saus apart, bijvoorbeeld koe lo yuk. Goed geïnformeerd en keurig op tijd bezorgd. Al met al erg tevreden.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer zoals altijd dikke prima, werden netjes gebeld dat iets langer zou duren ook dat verdiend een dikke plus. Dus ga zo door.

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vinden het jammer dat in de bami erg weinig groente zit.

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zat de (gratis) kroepoek er niet bij. Was niet heel erg maar eten het wel graag met kroepoek erbij. Gebeld en we konden het bij de volgende bestelling erbij krijgen. Vonden we prima.we hadden het eten net op en de kroepoek werd toch nog bezorgd.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord UITSTEKEND .

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en het werd heel snel bezorgt door een vriendelijke bezorger . Dit gaan wij vaker doen !!

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broccoli was niet lekker, aparte smaak. Overige gerechten waren lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nasi was iets minder spicy dan dat we gewend zijn, jammer want daarom nemen we deze altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk goed klaar, we vonden alleen een beetje weinig door de bami zitten

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nasi was goed warm/heet. Bezorging was snel ondanks de storm die we die dag hadden.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestellen via de app is zeer handig, en op de afgesproken tijd was het eten ook echt klaar. Ruim voldoende eten van goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer prima. Alles vegetarisch! Jammer genoeg werd de bestelling bijna een uur te laat bezorgd.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is prima , bezorger erg vriendelijk alleen jammer dat het tegenspoeden standaard is dat ze minimaal een half uur later komen dan de bedoeling is .

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas is het niet meer zo goed als dat het geweest is.

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger kon ons adres niet vinden omdat onze straat net nieuw is( nieiwbouw woning) hij belde netjes op dat hij het niet kon vinden en dat hij wel in de buurt was. Hij kwam vrijwel na 3 minuten en was erg aardig. Het eten was prima!

, 11-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal prima! Bezorging, oke duurt wat lang, het is er erg druk laatste tijd ( op zich goed teken natuurlijk..). Maar daar houden we rekening mee. Maar ben ook netjes gebeld toen het nog wat langer duurde , De bezorgers overigens zijn ook altijd erg vriendelijk! En kwaliteit van het eten is prima! Dus compliment!

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geleverd op de afgesproken tijd en jet eten was heerlijk.

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was prima op tijd zoals het werd aangegeven. Ik vond het eten alleen niet erg heet meer. Als ik het afhaal en dan nog naar huis fiets(naar Paddepoel) dan blijft het zelfs nog warmer. Zal denk ik dan net even te lang blijven staan in het restaurant.

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd top, lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagd of het om 19.15 uur bezorgd kon worden. Het was er klokslag om die tijd. Het eten was lekker en warm. Ik geef 1 ster minder uit protest omdat we een menu hadden besteld, waar altijd en eeuwig weer die babi bangang bij zit. Please maak een keer een menu zònder dat spul!

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na het afronde van mijn bestelling rond 20:50 kreeg ik de mail dat het eten 21:40 bezorgd zou worden... ? nog geen 5minuten later belde de bezorger al aan met de bestelling. Echt heel relaxt snel. woon er ook maar 3 max 3 1/2 km vandaan... Zoals altijd " sinds 2006 " was het eten zeer smakelijk en beet gaar. Daarom zowel kwaliteit als vezorging 5sterren...

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige en snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen saus op de babi pangang en iets later dan verwacht. Eten was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Boven verwachting echt uitstekend kan niet beter.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer, zoals 8n het begin alles goed op smaak en heerlijk warm. Bezorging was een beetje te laat, maar we werden hier netjes telefonisch over geïnformeerd en bij het eten gecompenseerd. Dus super ga zo door.

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed...

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten wat we besteld hebben is uitstekend en zeker voor herhaling vatbaar. De bezorging was minder: de bezorger hield zijn helm op, de kroepoek werd in vele stukjes bezorgd en er zat geen gratis blikje drinken bij, zoals ons beloofd was.

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima.

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik een vegetarisch gerecht bestel hoort daar géén vlees in de bami bij. Zwaar teleurgesteld

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de drukte weer SUPER lekker gegeten. Sinds deze zaak is overgenomen is de kwaliteit van het eten met sprongen vooruit gegaan. Ga zo door! Mijn complimenten aan de kok en de 2 heren achter de bali.

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima maar een uur te laat, zonder bericht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Jammer dat de babi pangang geen groot bakje is, inplaats van de kip met bbq saus.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Apart van het lekker eten fantastisch service! Heel snelle bezorging dus je hoeft niet lang te wachten zodat je kan eten!!

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker en goed eten. Meer dan genoeg iig. Bestelling geplaatst zonder varkensvlees. Hebben me 2x gebeld om het menu te bespreken. Een aanrader dus! Top.

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was iets vergeten ( had het zelf niet door) maar werd meteen opgebeld en binnen een half uur stond de bezorger bij ons aan de deur, top service!! Ik ga hier vaker halen ?

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goedkoop, bezorger was ruim optijd

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Foe yong hai shrimp was good and delivery was fast , but i want fries in the menu or i don’t order anymore.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk personeel, ik ga hier vaker halen!

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Poahh.. had menu 1 besteld, wat je hier krijgt is genoeg voor 3 personen. Jezus wat veel!!

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is echt typisch aziatisch eten, niet zoeter gemaakt zoals andere restaurants zeker een aanrader. Heb wel lang gewacht maar geduld is een schone zaak.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2de keer dat ik nu heb besteld, beiden keren binnen 30min op de stoep! Je krijgt echt waar voor je geld! Smaakt erg goed!

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne snelle bezorging

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit, beter kan niet. Duurde wel lang maar is het wachten waard.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling doorgegeven..menu is aangepast variatie en seniorenmenu's wat voor weinig geld genoeg was voor 2 personen..mini loempia's waren vergeten maar werd na een belletje naar hen binnen 5 minuten thuis alsnog bezorgd...geweldige service!!! We hebben heerlijk gegeten ?

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snelle bezorging. Altijd lekker eten.

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk, snel en warm, zat alleen rijst bij en geen nasi waar ik om had gevraagd.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Cha Sa Kai was weer uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle levering Eten was goed zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vriendelijke bezorger, op de minuut optijd !! lekker en warm

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel en het eten was warm De hoeveelheid eten was ruim voldoende en de smaak was goed. Tip: een gegeven paard moet je niet in de bek kijken, alleen bij de keuze tussen gratis drinken of kroepoek verwachtte ik wel iets meer dan twee relatief kleine stukjes kroepoek. Het staat niet helemaal gelijk aan een blikje/flesje drinken, dus trek dat iets recht.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, warm genoeg en mooi op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker, optijd, warm

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima op tijd bezorgd alleen de saus van gerecht was erg bitter ipv zoet, ,miss iets te lang verwarmt

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd bestelling kwam wat later bezorger bood zijn excuses aan voor ons was het geen probleem

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en lekker eten! Hier gaan we vaker bestellen!

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

correcte bezorging en het eten was heerlijk

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten en werd precies op de afgesproken tijd gebracht door een vriendelijke jongeman

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit! Moesten wel een uurtje wachten voor het bezorgd werd.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden om 18.00 uur besteld, kwamen om 18.30 uur. Eten was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is hier altijd goed. Dit keer de Indische nasi rames besteld, echt een aanrader. Heerlijk gegeten!

, 09-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en het was allemaal nog goed warm, fijn!

, 01-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en exact op het afgesproken tijdstip bezorgd!

, 26-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer prima in orde, warm optijd en niet overdreven zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. Heel veel en goed eten en zeker niet duur!

, 05-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bedankt was weer goed en lekker toppie

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Kiezen altijd voor gratis kroepoek en kregen we ook altijd, maar gisteren een heel klein zakje met drie kleine stukjes kroepoek. Beetje jammer.

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vijf jaar Groningen > 40 Bestellingen bij dit restaurant. Al die tijd vriendelijke bezorging, beleefd en op tijd en als er iets vergeten is ( 2x gebeurd) dat je zelf nog niet eens gemerkt hebt word je al gebeld met een excuus en wordt het geregeld. Al die keren was het eten warm vers en smakelijk ! Kortom - super! Dank aan iedereen bij Bamboe Garden! Op naar de volgende vijf jaar een aanrader dus veel Neter dan de andere oosterse bezorg restaurants op dit adres. Nogmaals dank en complimenten.

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel goed en heel lekker! Site is duidelijk en overzichtelijk. Snelle bezorging. Goeie zak kroepoek erbij. Top!

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik werd gebveld omdat ze iets niet meer hadden, dit kan gebeuren natuurlijk. de oplossing ervan vond ik uitstekend. ik bestel er graag weer lekker eten een volgende keer. moet bekennen dat ik er langer kom en het altijd lekker is.

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, snelle levering